CNC Kanter Regio Bladel

 

Functie                 CNC Kanter

Regio                    Bladel

Dienstverband     Langdurig , goed functioneren vaste aanstelling

CV sturen             werken@schranderbv.nl

 

Ben jij een CNC kanter en wil je aan de slag in regio Kempen, neem dan contact op met Daan van Bommel  van Schrander BV op telefoonnummer +31638377726 .

Solliciteren kost je slechts enkele minuten! Stuur je cv naar werken@schranderbv.nl en dan zoeken we samen naar jouw nieuwe baan!

 

Uitdagend werk Als CNC kanter ben je verantwoordelijk voor het kanten van plaatmaterialen. Dit doe je doormiddel van computer gestuurde kantbanken in te stellen en te bedienen. Je weet zelf de juiste software programma's in te laden en de juiste gereedschappen te monteren. Je werkt conform een technische tekening en controleert je eigen producten. Werkzaamheden vinden plaats met diverse materiaalsoorten in verschillende diktes. Ervaring in een dergelijke functie is een pre maar zeker geen vereiste. Onze klant wil je graag de mogelijkheid bieden het vak te leren en eigen te maken. Heb jij wat nodig is? Je hebt affiniteit metaaltechniek en bij voorkeur met plaatwerken / kanten Je beschikt over een goed technisch inzicht en kunt tekening lezen. Pro actieve houding ten opzichte van de uit te voeren werkzaamheden. Je bent gemotiveerd en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Wat je ervoor krijgt Wij bieden een marktconform salaris binnen een modern bedrijf. Na een periode van uitzendwerk zal de opdrachtgever je een aanbod doen voor een vast dienstverband